A FICSAK 11 Alapítvány 4 alkalmas elméleti előadással és 4 alkalmas gyakorlati oktatással várja a kutyatulajdonosokat!

Jelmondtunk: Ismerd meg jobban a kutyádat és te leszel a legjobb gazdi! ❤️

4 alkalmas elméleti oktatásunk első előadásának témája a Kutyatámadások kivédése volt. 

Kutyásként érdemes minden helyzetre felkészülnünk, és sajnos ebbe beletartozik az is, ha esetleg minket vagy Négylábú kedvencünket megtámad egy másik kutya. Hogyan előzhetőek meg a támadások? Mit szabad, és mit nem szabad soha tenni kutyatámadás esetén? Hogyan válasszunk szét két verekedő kutyát? Mi a teendő, hogy ha gyermekkel vagyunk? Hogyan tudunk otthon felkészülni ezekre a helyzetekre?

Előadáson Angyal Zsolt, az Akela Kutyaiskola vezetője ezekre a kérdésekre adott választ, hogy éles helyzetben tudjuk majd, mit kell tennünk!

Az első elméleti oktatáson nagyon hasznos információkkal lettek gazdagabbak a kutyatulajdonosok, arra vonatkozóan, hogyan is kell szétválasztani 2 kutyát abban az esetben ha, összeverekednek. Az előadás során tanulságos videók segítségével is szemléltette az oktató, mit szabad, és mit nem érdemes tenni egy éles helyzetben.

Nagyon fontos, az azonnali cselekvés, mivel alig 10mp elég ahhoz, hogy egy kistestű kutyát egy nagyobb támadója megöljön. Határozott fellépés és a támadó kutya oxigénhiányos állapotának előidézése a megoldás, amihez persze hatalmas bátorságra és lélek jelenléte is szükségünk van. Nagyon fontos felkészülni az ilyen helyzetekre, mert sokakkal előfordult már kutyatámadás.

A résztvevőket harapnivalóval vártuk és a kutyusoknak is készültünk ajándékkal!

❤️ Várunk szeretettel minden gazdit és a témák iránt érdeklődőt további előadásainkra.

👉🏼 Regisztráció: www.bit.ly/felelosallattartas_ujbuda