Isten hozott

Újbudán!

Keressük Újbuda új lakosait, hogy köszönthessük és megajándékozhassuk Őket!

Amennyiben 2022. január 1-ét követően költöztél Újbudára, vedd fel velünk a kapcsolatot és egy munkanapon belül garantáltan a Tiéd lesz a FICSAK11 Alapítvány által biztosított 10.000 Forint értékű Új beköltözők egyedi ajándékcsomag.

a FICSAK alapítója

Kedves Új Lakótársunk!

Sok szeretettel köszöntünk, nagy örömünkre szolgál, hogy lakhelyedül kerületünket, Újbudát választottad. Bízunk benne, hogy megtalálod itt, amire vágysz és Te is annyira fogod szeretni, mint mindenki, aki itt él, dolgozik, tanul. Hisszük, hogy a 11. Kerület, Újbuda az élet minden területén egyedülálló lehetőségeket kínál.

Kiemelkedő színvonalú felsőoktatási intézményeinkben tanulók felveszik a versenyt Európa bármely egyetemének hallgatóival, számos multinacionális, közép-és kisvállalkozásnak köszönhetően Magyarországon itt a legalacsonyabb a munkanélküliek száma, melynek társadalmi és gazdasági hatásait nap mint nap tapasztaljuk, érezzük. Mindemellett számos sportolási, szórakozási, kulturális programban is bővelkedünk, melyek közül többet, mi – a Ficsak11 Alapítvány – szervezünk, és amelyek látogatása minden korosztály számára kikapcsolódást nyújt.

Mi, a Ficsak 11 Alapítvány munkatársai minden új beköltözőt szeretnénk üdvözölni, ezért találtuk ki a 10.000 Ft értékű egyedi ÚJ beköltözők ajándékcsomagot, amit most egy kattintással kérhetsz.

Nézd csak MI minden lesz a csomagodban!

Az ajándékcsomag átvételének feltétele, hogy 2022. január 1-ét követően válj 11. kerületi lakossá. A jelentkezés az ajándékcsomagért online felületen keresztül történik, ahol az e-mail címed megadásával igazolhatod magadat.

Mivel az új beköltöző családokat szeretnénk köszönteni, így háztartásonként egy fő regisztrálhat.

De vajon mire tudod használni az Új beköltözők ajándékcsomagot?

 • Koccintsatok egyet a finom házi szörppel,
 • fogadd a barátaid az egyedi koptatóval az ajtón,
 • vedd fel ezt a menő pólót,
 • használd nap mint nap a klassz vászontáskát,
 • rendezd az új okmányokat a menő irattartóba,
 • majd ha teleírtad a jegyzetfüzet lapjait ültesd el a magpapír borítóját és jövő tavaszra gyönyörű virágok nyílnak ablakodba,
 • lakásod kulcsát pedig tedd a trendi kulcstartóra, hogy mindig megtaláld!

Mindezen túl, a csomag tartalmaz egy kuponfüzetet, mely összefogja azokat a szolgáltatókat, melyek kiemelkedőnek számítanak a kerületben és Budapesten egyaránt. Úgy gondoljuk az általuk képviselt értékeket és elhivatottságot minél több embernek meg kell ismernie, és kifejezetten azokkal is megismertetni szolgáltatásaik élményét, akik ismeretlenek a kerületben. Célunk, hogy Újbuda egy fantasztikus hely legyen. A kuponfüzet a szolgáltatók által felajánlott kedvezményeket tartalmazza.

Egyedi, a 11. kerület lakosai igényére szabott ajándékcsomag, 10.000 Forint értékben

A képen látható csomag személyesen átvehető munkanapokon a 1118 Budapest Regős utca 13. (földszint) címen 8:30 és 16:00 óra között.

Kik vagyunk?

A Fiatal Családosok Klubjának Budapest 11. kerületi tagszervezete a FICSAK 11. Alapítvány várja azoknak a közelmúltban a kerületbe beköltöző lakosoknak a jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának egy közösséghez, ahol első helyen áll a családi értékek közvetítése, a példamutatás és a közösségépítés. A család fontosságára, az emberi kapcsolatatok megerősítésére időről-időre rendezünk közösségformáló programokat, évszakhoz, alkalomhoz, ünnephez köthető rendezvényeket, ahol amellett, hogy tartalmasan töltjük el időnket családtagjaink társaságában, új embereket ismerhetünk meg és barátságokat köthetünk.

Új vagyok Újbudán – Regisztráció

Köszönjük, hogy regisztrál felületünkön és csatlakozik a FICSAK 11. Alapítvány kezdeményezéséhez. Bízunk benne, hogy mihamarabb ellátogat programjainkra és örömteli élményekkel gazdagodik majd.


  Kérjük jelölje be hozzájárulását, hogy a Ficsak 11. Alapítvány programjairól, nyereményjátékairól levelet küldjön.

  Kérdezz tőlünk bátran!

  E-mail címünk

  Irodánk címe

  1118 Budapest Regős utca 13. földszint