🎁 Fődíj: 3 db családi belépő a most megnyílt

Gazdagréti TanuszodábaTovábbi nyeremények:🎁 10 db különleges Sus(h)i és Csali plüss halacska a Gazdagréti Tanuszoda felajánlásával🏊 Az úszás az egyik leghatékonyabb mozgásforma, mely bármely életkorban remek hatással van az egészségre. Nem csak testi, de szellemi fejlődést is biztosít a gyerekek számára, hiszen sportolás közben könnyebben tanulják meg a stresszes helyzetek elviselését, és hamarabb szocializálódnak, mivel egy új közösség tagjaivá is válnak ezáltal. A most megnyílt Gazdagréti Tanuszodában minden feltétel adott, hogy az úszásoktatáson szívesen vegyenek részt a gyerekek. A mozogni vágyók is átadhatják magukat az úszás örömének az órákat követően.

Ha Ti is szeretnétek részt venni az „💙 Ússz úgy, mint egy hal! ” játékunkban, akkor nem kell mást tennetek, mint megosztani velünk egy képet, ahol a család gyermek tagjai vidáman, hal módjára élvezik a vizet. A játékra hívjátok meg 2 ismerősötöket is, akik szintén örömmel részt vennének játékunkban.

Várjuk a vizesebbnél vizesebb képeket!Amit mi kérünk:

• kommentben csatoljatok egy vagy több képet az önfeledt mókázásról

• hívjátok meg a játékra 2 barátotokat, hogy ők is részt vehessenek játékunkon🎁

FŐDÍJ: 3 db családi belépő a most megnyílt Gazdagréti Tanuszodába

További nyeremények:🎁 10 db különleges Sus(h)i és Csali plüss halacska a Gazdagréti Tanuszoda felajánlásával

A játékban mindenki részt vesz, aki kommentben a poszt alatt csatol legalább egy vidám lubickolós képet, valamint beteggeli 2 barátját a játékra.Közülük sorsolással választjuk ki a nyerteseket.

Határidő: 2021.06.12. 8:00. Sorsolás még aznap délelőtt

Ma még nem csobbantatok egyet, 💙 itt az ideje!