TOVÁBBRA IS KERESSÜK ÚJBUDA ÚJ LAKOSAIT, HOGY KÖSZÖNTHESSÜK ÉS MEGAJÁNDÉKOZZUK ŐKET!

Kampányunk jelmondata: „ÚJ VAGYOK ÚJBUDÁN”

Régi kedves hagyomány felelevenítése ez, hiszen a közösségbe újonnan érkezőket mindig is az új lakhelyre jellemző tárgyakkal, különlegességekkel ajándékozták meg. Ezt a eltűnt szokást szeretnénk visszahozni azzal, hogy minden Újbudára költöző családnak egy ajándék csomaggal kedveskedünk, és nyereményjátékra hívjuk őket. Célunk, az új lakók összetartó közösségbe való integrálása, valamint bíztatni őket, hogy aktívan vegyenek részt a Ficsak 11 Alapítvány által szervezett programokon, melyeket gyakran kifejezetten a részükre rendezünk meg, hogy megismerjék a kerületet (pl. egynapos e-bike túra). 

A FICSAK 11 Alapítvány sok szeretettel köszönti az új lakosokat, hiszen nagy örömükre szolgál, hogy egyre több ember választja lakhelyéül a 11. kerületet.

Amennyiben 2023. január 1-ét követően költöztél Újbudára, regisztrálj internetes oldalunkon, és egy munkanapon belül garantáltan a Tiéd lesz a FICSAK11 Alapítvány által biztosított 10.000 Forint értékű Új beköltözők egyedi ajándékcsomag!

Ha magadra ismertél, tehát nemrég költöztél Újbudára, akkor ne habozz, hanem kérd azonnal az ajándékodat!

Regisztráció és bővebb információ: https://ficsak11.hu/uj-vagyok-ujbudan/

Ez még nem minden! Automatikusan részt veszel a sorsoláson, ahol megnyerheted az értékes nyeremények egyikét:

Fődíj: a 100.000 forintos Lakberendezési utalvány!

További nyeremények: 5 x 20.000 forintos Lakberendezési utalvány

A játék vége: 2024.05.31. 24:00

A sorsolás ideje: 2024.06.01. 12:00

————————————————————————–

🔻 Ha neked ez most nem aktuális, de ismersz olyat, aki nemrégiben vált 11. kerületi lakossá – van olyan ismerősöd, rokonod, kollégád – mindenképp értesítsd erről a szuper és egyedülálló lehetőségről és hálás lesz neked érte.

Regisztráció: https://ficsak11.hu/uj-vagyok-ujbudan/