„Pandémia alatt is helytálltunk“ címmel hirdetünk felhívást, melyre Újbudai anyukák/apukák, tehát szülők jelentkezését várjuk. A FICSAK Budapest 11 Alapítvány szervezésében létrejövő esemény célja, hogy egy finom ebéd mellett megköszönjük a szülőknek a Pandémia alatti áldozatos munkájukat, tapasztalatot gyűjtsünk és cseréljünk ezen időszakot illetően és javaslatokat fogalmazzunk meg együtt a jövőre nézve.

Szeretnénk összegyűjteni a 11. kerületi családok kapcsán, hogy mire lenne szükség a jövőben, milyen területen erősítsen, segítsen a Ficsak 11 Alapítványunk.

Erre lehetőséget ad most nekünk az „Újra nyitva Budapest“ program, amelyet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) hívott életre azért, hogy olyan közösségeknek köszönhesse meg a hősies helytállását a pandémia mindennapjaiban mint például az egészségügyi dolgozók, a rendfenntartók, a pedagógusok, a szülők, a kereskedelmi dolgozók vagy az áruszállítók. Ezen felhívás keretében a BKIK személyenként egyszeri 5 ezer forintos vendéglátóipari fogyasztást fedez, amelyet a FICSAK 11 egyesület kiegészít egy 1000 Ft-os ital fogyasztással.

Mi, szülők, tudjuk, hogy igazán kemény volt ez az időszak, hiszen sokszor már nem csak a munkahelyünkön és szülőként, hanem akár tanárként is funkcionáltunk, ezért is nagyon örülünk neki, hogy ezt elismerik és megköszönik.

A Ficsak Budapest 11 Alapítvány arra kéri tehát most azon 11.kerületi édesanyát, édesapát, aki szívesen részt venne ezen a találkozón, hogy az alábbi google formon regisztráljon be. A regisztrálók közül fogjuk kiválasztani azt a 15-20 embert, aki majd részt vehet az eseményen, amely előre láthatóan július hónapban az Ezüstponty étteremben kerül majd megrendezésre. A pontos dátumról e-mailben időben értesítést küldünk.

Jelentkezés: https://docs.google.com/forms/d/1GF-8MugRTUQEvri8bSx5mV3gWPYUSaxnTfaWHcVkktQ/edit