Ficsak 11 Egyesületünk nyugdíjas önkénteseinek, valamint a lelkes nagyszülőknek az „AZ ÖNKÉNTESSÉG KÖZÖSSÉGI EREJE” közösségépítő és önismereti foglalkozást tartott szeptember 2-án, a Ficsak Családi Központban. 

További képek: https://ficsak11.hu/galeria/


Nem titkolt szándékkal egy kis képzést szerettünk volna adni azoknak, akik évek óta segítik önkéntesként a munkánkat. Továbbá segítséget szerettük volna adni számukra a pandémia hosszú, nehéz időszaka alatt megélt stresszes mindennapok feldolgozására. Nyugdíjas önkénteseink coaching szemléletű tréningen vettek részt, ahol játékos, de komoly feladatok mellett a gyakorlatban is kipróbálhatták egymáson a kérdezéses szervezetfejlesztési módszer hatékonyságát.

A program remekül sikerült! 28 fő fogadta el a meghívásunkat, alig fértünk el a FICSAK belső termében. Ezért a résztvevőket a foglalkozás első szünetében zöld környezetbe, kertünk, árnyas fái alá invitáltuk, ahol az 5 szeretetnyelv tesztet tölthették ki, és egy kellemes relaxáló hangfürdőben is elmerülhettek. 

A programot Müllerné Topor Ágnes közgazdásztanár, mesedráma felnőtteknek foglalkozásvezető tartotta. Az esemény finom ebéddel zárult, miközben egy kiadósat beszélgethettek még egymással.