Farsang a vízkereszttől hamvazószerdáig tartó időszak. A néphagyomány szerint a mulatozások, a lakomák és az házasságkötések időszaka. Ebből mára annyi maradt meg, hogy álarc mögé bújva, hangosan ünnepeljük ezt az időszakot!

A Ficsak 11 Alapítvány farsangi mulatságra hívta Újbuda lakosait! Az esemény minden korosztálynak számára érdekesek, szórakoztatónak mutatkozott..

A változatos programok között volt bűvészműsor, Zumba Show, tűzzsonglőr, arcfestés a legkisebbeknek, tinidiszkó a tinédzsereknek, a remek utcabál hangulatról pedig DjDeluxe gondoskodott. Fergeteges hangulat alakult ki az est során, mindenki jól érezte magát. 

Számos kiegészítő tevékenységgel is vártuk az érdeklődőket, a többek közt volt kencekészítés, a vállalkozó kedvűek alkoholmentes koktélokat is mixelhettek. 

Díjaztuk minden jelmezben érkezett vendéget és jelmezversenyt is hirdetünk, ahol a legötletesebb jelmez viselők mesekönyvet kaptak. Látványos és találó jelmezeket láthattunk, nagyon kreatív kivitelezéssel ötvözve. Mindegyik egytől egyig készítője remek képzelőerejét dicsérte.  

Facebookon meghirdetett 6 napon át tartó játékunk nyeremények sorsolása is megtörtént, a 3 szerencsés egy-egy FICSAK ajándékcsomaggal lett gazdagabb. 

Számos pozitív visszajelzést kaptunk, ami azt mutatja, hogy a lakosság körében nagyon népszerűek ezek a programook, amikor családok, baráti társaságok együtt tölthetik szabadidejüket, régi barátságok élednek újra, újak alakulnak. 

A 11. kerületben egy igazán összetartó közösség kezd kialakulni, akikkel épp az adott évszak jeles napjaihoz, ünnepjeihez kötődően tudunk találkozni, vagy pedig olyan programokok, amelyek nincsenek időhöz, korosztályhoz kötve. Megismerjük együtt a környék nevezetességeit vagy épenséggel szemetet szedünk. Épp ott vagyunk együtt jelen, ahol szükség van ránk! Köszönjük Újbuda!