8-12 év közötti gyerekeknek szerveztünk az aktív tábort!

Kézműves foglalkozások, játékos angol óra, rengeteg játék, kirándulás, aktív sporttevékenység, új barátságok, uszodalátogatás és megannyi élmény jellemezte a Ficsak Alapítvány 11. kerület által szervezett napközis tábort.

A felszerelt helyszínen családias környezetben vártuk a táborozni vágyókat, rendelkezésre állt homokozó, hinta, tranbulin és a délutáni csobbanásokhoz medence.

A programok mellett az étkezésre is odafigyeltünk, az egészséges táplálkozás jegyében tízórai, ebéd, uzsonna, sok gyümölcs, zöldség és napi egy hűsítő jégkrém is a menü része volt.

A 11 hetes nyári szünetben nagy segítséget jelent a szülők számára az, ha egy-egy hétre biztonságban és nyugodt körülmények között tudhatják gyermekeiket, akik a tartalmas szórakozás mellett fejlődnek, tanulnak is. Azért is tartjuk fontosnak a táborok szervezését, mivel az ilyen több napig tartó programokon sokszor szoros barátságok kötődnek, a gyerekek megtanulnak alkalmazkodni a különböző, megszokottól eltérő szituációkhoz, élethelyzetekhez, élményeket szereznek.

Köszönjük, a bizalmat, hogy ránk bíztátok gyerekeiteket és egy héten keresztül alkothattunk, tanulhattunk és persze szórakozhattunk együtt. Öröm volt megismerni ennyi különböző egyéniséget, gazdagodni a sok-sok élménnyel, melyek egész évben elkísérnek majd bennünket, és boldogsággal emlékszünk vissza rájuk.

Szép nyarat kívánunk mindenkinek! 💖💖💖

“Egy nap, amit a gyerekekkel töltenek, soha nem vész kárba.”