A nők életük során rendkívül sok kihívással, megpróbáltatással szembesülnek, melyek leküzdéséhez hihetetlen erejükre és kitartásukra van szükség. Azonban időnként elengedhetetlen a regenerálás, a belső egyensúly megteremtése, kifejezetten azokon a területeken, ahol a szülést követően vagy az idő előrehaladtával ez szükségessé válik. 

A FICSAK CSaládi Központban megrendezésre került 3 alkalmas, 3 X 3 órás kifejezetten nőknek ajánlott  kismedence regeneráló tanfolyam célja, hogy a szülést követően, vagy akár idősebb korban jelentkező záróizom gyengeséget hatékonyan erősítése, regenerálja, megakadályozva a későbbi komolyabb problémák kialakulását. 

Meghívott előadónk, Tóth Éva az Intim Medical Academy és a LoveYourBelly hivatalos oktatója, a tanfolyam során segít leküzdeni az intim problémák okozta kellemetlenségeket, mint pl. az inkontinencia, az aranyér, a székrekedés. Megfelelő tornával és a tanfolyamot követő otthoni gyakorlatokkal megelőzhető a szerv süllyedés, nőhet az önbizalom, csökkenhet a stressz.

A tanfolyam során a résztvevők elméleti oktatást követően gyakorlati képzésen, tornán vehettek részt, majd a kurzus lezárását követően egyénre szabott otthon végezhető feladatokat kaptak. 

Fontos felismerni és nem takargatni az ilyen jellegű kellemetlenséget, ugyanis megfelelő kezelés hiányában – mint minden egészségügyi probléma – egyre csak rosszabbá válik. A probléma a  kezdeti szakaszban még irányított és tanult torna segítségével megfelelően kontrolálható, anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra legyen szükség. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, újabb tanfolyamok megrendezését tervezzük, így arra buzdítunk tehát mindenkit, figyelje oldalunkat és vegyen részt következő kurzusunkon. Van segítség. 

Az eseményről készült fotók itt érhetőek el: https://ficsak11.hu/galeria/