A FICSAK 11 Alapítvány és a FreeRide Clubbal együttműködve egyedülálló sportos élményre hívja az újbudai iskolásokat és óvodásokat!

Szuper őszi, téli programra invitáljuk azokat a gyerekeket, akik még nem próbálták ki a síelés adta örömöket és szívesen megismerkednének ennek a sportágnak az alapjaival.

A felejthetetlen sportos, aktív kikapcsolódást nyújtó kirándulás óvodai csoportoknak és  iskolai osztályoknak ingyenes!

A program célja hogy minél több gyerek mozduljon ki a szabadba az őszi, téli időszakban is és legyen lehetősége megismerkedni az alpesi síeléssel. 

Újbuda és Budaörs határán elhelyezkedő tanpályánkon hétköznap 8:00-16:00 közötti időben várjuk óvodai és iskolai csoportok jelentkezését.

Időpont foglalás már lehetséges, 2023.09.01- től fogadjuk a csoportokat. 

Amit biztosítunk: 

• Sífelszerelést minden gyereknek (bukósisak, sícipő, síléc)

• 90 perces játékos foglalkozást szakképzett oktatóink vezetésével, melynek keretében a gyerekek kipróbálhatják a síelés élményét műanyag borítású tanpályán

• alpesi sí sportág bemutatása, FIS 10 nemzetközi síkressz ismertetése 

• Foglalkozás végén forró teát / szörpöt  és oklevelet biztosítunk

Sőt a kötött foglalkozást követően lehetőség nyilik a teljes szabadidőpark használatára, kipróbálhatják az az egyensúly parkot, a kültéri játékokat, az óriás trambulint, a falmászást és a hófánkozást is. 

A tanpályára kijutás megszervezését az óvodának / iskolának kell biztosítani. Korlátozott létszámban van lehetőségünk csoportokat fogadni, foglalási sorrendben igazoljuk vissza a jelentkezéseket. 

További információ és regisztráció: https://www.freerideclub.hu/osztalykirandulas/

Székely Zoltán FreeRide Club síiskola vezető 70/949-9565 

Bízunk benne, hogy a 2023/2024-es tanévben nagy számban csatlakoznak majd a gyerekek ehhez az egyedülálló lehetőséghez, hiszen sok fiatal számára ismeretlen ez a sport. 

Sikeres tanévkezdést és tartalmas iskolai évet kívánunk minden újbudai nebulónak!