Tisztítsuk meg Újbudát! jelmondattal indítunk szemétszedő akciót, melyek első állomásán, ma Albertfalván kezdtük meg a szemetes területek megtisztítását! Sokszor azt hinné az ember, hogy nincs is szemét, mégis 1 óra leforgása alatt jelentős mennyiséget sikerült összeszednünk. Italos dobozok, csikkek, zacskók, papírpoharak, mind a bokor alján, csúfítva a környezetet és csökkentve az élővilág számára tiszta területeket.

Sajnos az utcák, közterületek a kerületben szinte mindenhol szemetesek, ezért a lakossággal összefogva szeretnénk azért tenni, hogy egy élhetőbb, tisztább kerületben éljünk.

Remek társaság gyűlt össze április első péntekjén a Savoya parknál azért, hogy megtisztítsuk a környéket. Sőt, arról is  bebizonyosodtunk, hogy nem lehet elég korán kezdeni!

Többen gyerekekkel érkeztek, hiszem kiváló program a tavaszi szünet utolsó napjaira a szemétszedés. Egy anyuka 4 kisgyerekkel érkezett, akik közül a legkisebb kevesebb mint 1 éves. A gyerekek lelkesen szedték a szemetet, ami óriási tanitó erővel bír számukra, felhívja figyelmüket arra, hogy óvják környezetüket, ne szemeteljenek!

Köszönjük segítőinknek a lelkesedést és a szorgalmat, hogy csatlakoztak hozzánk és közösen tettünk Földünk és közvetlen környezetünk megóvása érdekében.

Akciónkat tovább folytatjuk, április minden péntekjére szemétszedést hirdettünk, csatlakozz te is legközelebb!

Regisztráció: www.bit.ly/tisztítsukmegujbudat