Új vagyok Újbudán elnevezésű sikeresen akciónkat tovább folytatjuk 2023-ban is. 

2022. nyarán indított kampányunk során azon újbudai lakosok jelentkezését vártuk, akik 2021. januárját követően költöztek Budapest 11. kerületébe. Mivel az utóbbi időben a kerületben sorra épülnek és cserélnek gazdát ingatlanok, így Ficsak 11 Alapítvány eltökélt szándéka, hogy a vele hasonló konzervatív, családcentrikus értékrendet valló Újbudára újonnan beköltöző családokat és családalapítás előtt állókat köszöntse az új otthonukban. 

A 2022. december 1-én lezajlott sorsolás nyeremény átadóját ünnepélyes keretek között a Mokka Corner kávézóban tartottuk, ahova meghívást kapott minden regisztrált, aki részt vett kampányunkban. A főként gyerekekkel érkező családokat elvarázsolta a bűvész szemfényvesztő műsora, mely alatt a felnőttek sem unatkozhattak. Az este során átadásra került 1 db 100e Ft értékű és 5 db 20e Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a nyertesek otthonaik szebbé varázsolásához tudnak felhasználni. Ezúton is gratulálunk nekik és boldog életet kívánunk nekik Újbudán. 

Bízunk benne, hogy minden új beköltöző megtalálja itt amire vágyik, hisszük, hogy a 11. Kerület, Újbuda az élet minden területén egyedülálló lehetőségeket kínál.

Régi kedves hagyomány felelevenítése ez, hiszen a közösségbe újonnan érkezőket mindig is az új lakhelyre jellemző tárgyakkal, különlegességekkel ajándékozták meg.

Kampányunk jelenleg is tart, bővebb információ és regisztráció az alábbi linken lehetséges: https://ficsak11.hu/uj-vagyok-ujbudan/