,2022 nyarán indított kampányunkat 2023-ban is folytattuk, mely során azon újbudai lakosok jelentkezését vártuk, akik 2022. januárját követően költöztek Budapest 11. kerületébe. Mivel az utóbbi időben a kerületben sorra épülnek és cserélnek gazdát ingatlanok, így Ficsak 11 Alapítvány eltökélt szándéka, hogy a vele hasonló konzervatív, családcentrikus értékrendet valló Újbudára újonnan beköltöző családokat és családalapítás előtt állókat köszöntse az új otthonukban.

A 2023. december 1-én lezajlott sorsolás nyeremény átadóját ünnepélyes keretek között, a Kaptár Ifjúsági Klubban tartottuk,  ahova meghívást kapott minden regisztrált, aki részt vett kampányunkban. A főként gyerekekkel érkező családokat elvarázsolta a bűvész szemfényvesztő műsora, mely alatt a felnőttek sem unatkozhattak. Az est során átadásra került 1 db 100e Ft értékű és 5 db 20e Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a nyertesek otthonaik szebbé varázsolásához tudnak felhasználni. Ezúton is gratulálunk nekik és boldog életet kívánunk nekik Újbudán.

FŐDÍJ: 100.000 Ft értékű Lakberendezési utalvány – Kovács Péter (Olt utca) 

További 5 db 20.000 Ft értékű Lakberendezési utalvány

1. Jajecnik Marcell (Menyecske utca)

2. Füleki- Rádi Zsuzsanna (Fehérvári út)

3. Kiszel Péter (Fraknó utca)

4. Lukács Emese (Torbágy utca)

5. Tótiván Alíz (Hamzsabégi út) 

Bízunk benne, hogy minden új beköltöző megtalálja itt amire vágyik, hisszük, hogy a 11. Kerület, Újbuda az élet minden területén egyedülálló lehetőségeket kínál.

Nagy öröm számunkra, hogy az Újbuda új lakosait elsőként köszönthetjük és minden beköltözőnek egy 10.000 Ft értékű ajándék csomaggal kedveskedünk, melyben sok-sok hasznos dolgot találnak.

Nekünk az a fontos, hogy aki Újbudát választja lakhelyéül, egy remek, befogadó közösségbe érkezzen, ahol a legfőbb értékekért, a család fontosságáért és az emberi kapcsolatok megerősítése mellett dolgozunk. Időről-időre rendezünk közösségformáló programokat, évszakhoz, alkalomhoz, ünnephez köthető rendezvényeket, ahol amellett, hogy tartalmasan töltjük el időnket családtagjaink társaságában, új embereket ismerhetünk meg és barátságokat köthetünk.

A kampány 2024-ben is folytatódik, továbbra is várjuk a regisztrációkat!

Régi kedves hagyomány felelevenítése ez, hiszen a közösségbe újonnan érkezőket mindig is az új lakhelyre jellemző tárgyakkal, különlegességekkel ajándékozták meg.

Bővebb információ és regisztráció az alábbi linken lehetséges: https://ficsak11.hu/uj-vagyok-ujbudan/