Három éve indítottuk kezdeményezésünket, melyet évről évre megújítunk!

Amennyiben 2023. januárját követően költöztél Újbudára, vedd fel velünk a kapcsolatot és egy munkanapon belül garantáltan a Tiéd lesz a 10.000 Forint értékű Új beköltözők egyedi ajándékcsomag- szól a Ficsak Alapítvány 11. kerület kerület felhívása.

Nekünk az a fontos, hogy aki Újbudát választja lakhelyéül, egy remek, befogadó közösségbe érkezzen, ahol a legfőbb értékekért, a család fontosságáért és az emberi kapcsolatok megerősítése mellett dolgozunk. Időről-időre rendezünk közösségformáló programokat, évszakhoz, alkalomhoz, ünnephez köthető rendezvényeket, ahol amellett, hogy tartalmasan töltjük el időnket családtagjaink társaságában, új embereket ismerhetünk meg és barátságokat köthetünk.

De lássuk a sorsolás eredményét, amin azok vettek részt, akik 2024. január 1. és 2024. május 31. között regisztráltak játékunkra!

📢 Íme a nyertesek!

FŐDÍJ: 100.000 Ft értékű Lakberendezési utalvány

🎁 Nyertes: Viszt Viktor (Szerémi sor) 💰

💲 További 5 db 20.000 Ft értékű Lakberendezési vásárlási utalvány

1. Dudás Máté (Csurgói út)

2. Remetei Éva (Kérő utca)

3. Popovics Mihály (Csikihegyek utca)

4. Gelencsér Ferencné (Regős utca)

5. Dallos-Nagy Anna (Torbágy utca)

🟢 Szívből gratulálunk!

 

A 2024. június 1-én kisorsolt nyertesek, a hétvégi Ringató rendezvényünkön vehették át a 100.000 Ft és az 5 x 20.000 forint értékű lakberendezési utalványaikat!

Idén már közel 200 család csatlakozott az új beköltözők közösségéhez. Nagy öröm számunkra, hogy az Újbuda új lakosait elsőként köszönthetjük és minden beköltözőnek egy 10.000 Ft értékű ajándék csomaggal kedveskedünk, melyben sok-sok hasznos dolgot találnak.

A regisztráltak között vannak fiatalok, családosok, idősebbek, mindenkit szeretettel köszöntünk!

👉🏼 A kampány folytatódik, folyamatosan lehet regisztrálni ITT!

❤ Gyönyörű nyarat kívánunk minden újbudai lakosnak!