Beszélgessünk Újbuda jövőjéről elnevezéssel indítottunk kampányt annak érdekében, hogy meghallgassuk és kikérjük a 11. kerületi lakosok véleményét a helyi mindennapokat érintő ügyek tekintetében.
Számukra mindenki véleménye, tapasztalata, meglátása fontos annak érdekében, hogy szeretett kerületünk olyan legyen, ahol mindenki megtalálja boldogulását és boldogságát.
A családok életének szerves része a köznevelés, a közbiztonság, a környezetvédelem, a sport, az egészségügy és még számtalan téma, melyekről szerzett tapasztalatokat, észrevételeket várjuk online és offline is.

3 alkalmas utca fórum sorozatot szervezünk és ellátogatjuk a Gazdagréti Nyugdíjas házba is, annak érdekében, hogy minél jobban megismerjük a lakosság álláspontját az érintett témákat illetően. Forgalmas helyeket választottunk eltérő időpontokban, hogy minden korosztályhoz, és a különböző területeken élő emberekhez el tudjunk jutni és ki tudjuk kérni véleményüket. 

Tervezett helyszínek, időpontok: 

  1. augusztus 1. 17:30; Budapest, XI. kerület, Móricz Zsigmond körtér
  2. augusztus 2. 17:00; Budapest, XI. kerület, Gazdagréti Nyugdíjasház
  3. augusztus 15. 17:00; Budapest, XI. kerület, Kelenföld
  4. szeptember 9. 8:30; Budapest, XI. kerület, Fehérvári úti Piac

Gyere és mondd el véleményedet személyesen a kerület ügyes- bajos dolgait illetően, mik azok a dolgok, ügyek melyekre nagyobb figyelmet kell fordítani!

Ha nem tudsz eljönni, lehetőség van a kérdőív online kitöltésére is az alábbi linken:  

>>> Kattints ide és töltsd ki az online kérdőívet! <<<

👉🏼 családok 👉🏼 fiatalok 👉🏼  sport 👉🏼  környezetvédelem 👉🏼  közbiztonság 👉🏼  köztisztaság 👉🏼  egészségvédelem 👉🏼  állatvédelem 👉🏼  idősügyek 👉🏼 vállalkozások 👉🏼 szociális ügyek 👉🏼 egészségügy 👉🏼 köznevelés