Újbudán működő szervezetként fontos nekünk az emberek véleménye, az hogy érzik magukat a mindennapjaikban, mennyire tekintik élhetőnek szeretett kerületeket, ami Budapest legnagyobb lélekszámú kerülete.

Ezért 4 alkalomból álló utcafórum sorozatot hirdettünk, amikor a lakosság véleményét kértük a Újbudát érintő kardinális probléma zónákkal kapcsolatban.  Forgalmas helyeket választottunk eltérő időpontokban, hogy minden korosztályhoz és a különböző területeken élő emberekhez el tudjunk jutni és ki tudjuk kérni véleményüket.

Az tapasztaltuk, hogy első alkalommal, a Móricz Zsigmond körtéren, még az eső elől futva is sokan megálltak, váltottunk néhány mondatot, hiszem mindenki számára fontos az a hely ahol él, dolgozik és a gyerekeit neveli, hiszen itt éli mindennapjait a kerületben adódó nehézségekkel és szépségekkel együtt.

Móricz Zsigmond körtér – 2023. augusztus 1.

A Gazdagréti Nyugdíjas ház lakóit is meglátogattuk, ugyanis a szépkorúak véleménye is fontos számunkra a kerület ügyes-bajos dolgait illetően, hiszen a nagyszülők a család meghatározó tényezői. Hatalmas, egyedülálló élet tapasztalatukkal segítik a társadalmat, támogatják a fiatalokat. Érdemes meghallgatni véleményüket. Fontosnak tartjuk ezeket a beszélgetéseket, hiszen érzik, hogy elmondhatják valakinek gondjainak is, mi pedig megpróbálunk tenni értük, orvosolni problémájukat!

Gazdagréti Nyugdíjas Ház – 2023. augusztus 2.

Kelenföldi állomásunkon annak ellenére, hogy az emberek nagy része rohant, mégis sokan megálltak és mondták el véleményüket Újbudáról, mik azok a dolgok amiket szeretnek itt, és mik azok amelyekben fejlődnie, változnia kell a kerületnek.

Nagyon fontos számunkra, hogy minél pontosabb képet kapjunk arról, hogyan is érzik az emberek magukat, milyen módon tudjuk segíteni boldogulásukat, boldogságukat!

Rengeteg vélemény, rengeteg álláspont, rengeteg tapasztalat, az amit a 4 alkalommal hallottunk és összegyűjtöttünk.

Kelenföld – 2023. augusztus 15.

A Fehérvári úti piachoz szervezett utca fórumunk is igen sikeresnek mondható, hiszen rengeteg ember osztotta meg velünk gondolatait az újbudai élet fontos, mindenkire kiterjedő kérdéseivel kapcsolatban, mint köztisztaság, közbiztonság vagy egészségügyi ellátás.

Fehérvári úti piac – 2023. szeptember 7.

Hiszünk abban, hogy lakosság tapasztalatait felhasználva, azt összegezve, tudunk tenni azért, hogy környezetünkben változásokat indítsunk el!

Köszönjük a lakosságnak, hogy megosztotta velünk véleményét, hamarosan jövünk az időszakos eredményekkel.

Ha még nem töltötted ki a kérdőívet online is megteheted: www.bit.ly/ujbuda