A FICSAK 11 Alapítvány szívén viseli a 11. kerületi gyerekek egészségét és sportolási lehetőségeinek kibővítését.

2023. őszén indított kezdeményezésünk keretein belül síelési lehetőséget kínálunk az óvodások és az általános iskolások részére.

A lelkes pedagógusoknak és a merész diákoknak hála sokak megismerhették a síelés örömét. Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskola teljes felső évfolyamának diákjai éltek a lehetőséggel és kipróbálták a síelést.  

Mindent szükséges eszközt biztosítottunk, ami a síeléshez szükséges a gyerekeknek, a résztvevő osztályok a helyszínen kaptak sífelszerelést, ami magában foglalta a bukósisakot, sícipőt és sílécet.

90 perces játékos foglalkozás keretein belül szakképzett oktatók vezetésével a gyerekek kipróbálhatják a síelés élményét a műanyag borítású tanpályán. Ezt követően bemutatásra és ismertetésre került a FIS 10 nemzetközi síkresz. A foglalkozás végén forró teát és személyre szóló oklevelet is kaptak a résztvevők. 

Továbbra is várjuk azon osztályok és óvodai csoportok jelentkezését akik szívesen kipróbálják ezt a sportot és akár egy egész napot is eltölthetnek a remek sporteszközökkel felszerelt síparkban. 

👉🏼 További információ és regisztráció: https://www.freerideclub.hu/osztalykirandulas/