Táncra és mozgásra vártunk mindenkit a nyár folyamán 5 alkalommal a Bikás parkban! 

Jelmondatunk az, hogy legyen a mozgás a mindennapok része, ami a kiegyensúlyozott, teljes élet elengedhetetlen összetevője! Rendkívül fontos, hogy szánjunk időt arra, ami kikapcsol, megnyugtat, felvidít!

Hétről hétre egyre többen táncoltak velünk a Bikás parkban szerdánként, ahol a remek zenék megalapozzák a vidám hangulatot, így aki egyszer eljött, biztos nem maradt otthon legközelebb! Egy fárasztó nap végén elengedhetetlen egy kis aktív kikapcsolódás, töltődés, ezért biztattunk mindenkit csatlakozzon hozzánk 

Sőt minden alkalommal értékes nyereményeket sorsolunk ki, melyeketet további mozgásórórákon volt lehetőség felhasználni a nyerteseknek..

Volt itt tabata, zumba, egyiptomi zene és a lényeg, hogy közben mindenki kiválóan érezte magát! Mi kellhet más egy szerda estére? Minden alkalommal szuper csapat jött össze és mozdult egyszerre a Bikás parkban, ahol Tóth Évi vezetésével remek órán vehettünk részt.

Csodálatos dolog látni, hogy hétről hétre a forróság, és időnként a hűvösebb idő ellenére is egyre több ember csatlakozott hozzánk, akik örömmel látogatták az órákat. Bízunk benne, hogy ezentúl azok is rendszeressé teszik életükben a sportolást, a mozgást, akik eddig nem tartották ezt fontosnak, vagy nem találtak olyan mozgásformát, ami megfelelő lenne számukra.

 A zumba felpörget, jókedvre derít és szinte észrevétlenül repül az az egy óra, ami alatt jókedvűen, szenvedés nélkül mozgatjuk át minden porcikánkat!

Csodás nyarat kívánunk minden sportolónak, és biztatunk mindenkit legyen a mozgás a mindennapjai része, hiszen elengedhetetlen a kiegyensúlyozott élethez!