Az iskola végének közeledtével rendhagyó családi napra hívtuk az újbdai családokat. A forróság előtt egy télies hangulatot idéző programokat felvonultató rendezvényen sarkalltuk mozgásra a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.

A FICSAK Alapítvány 11. kerület a FreeRide Club társ szervezésével nyárindító, télidéző sportos programmal várta az érdeklődőket! Az aktivitások között volt egyensúly park, trambulin, falmászás, hófánkozás, onewheel oktatás, mini ping-pong, de volt lehetőség kézműveskedni és fejtörőket megoldani is. A gyerekek és a felnőttek is érdeklődve és kíváncsian fogadták és próbálták ki a nem mindennapi játékokat, amelyekre ritkán van lehetőség.

Fontos, hogy a sportos életmód a nyár folyamán is része legyen életünknek, amikor a gyerekek, a nyári szünet 11 hetes időtartama alatt kissé felborítják a szokásos napirendünket.

Legjobb és legcélszerűbb, – amennyiben a gyerekek életkora megengedi- , közös sportolást szervezni, olyan edzéseket közösen végezni, melyek az egész család számára kikapcsolódást és örömet okoznak, hiszen az együtt eltöltött időt semmi sem pótolja. A nyári élmények egész évben elkísérnek, és visszagondolva mindig örömmel töltenek el.

Programjaink során arra törekszünk, hogy Újbudán kialakuljon egy olyan, összetartó közösség, melynek tagjai számíthatnak egymásra, támogatják egymást, és szívesen töltik együtt szabadidejüket. Az időről időre megszervezett programjainkon egyre több ismerős arcot látni, akik alig várják a következő találkozási alkalmat.

A nyár folyamán is készülünk programokkal, várunk szeretettel a következő rendezvényünk egyikén.