A Ficsak11 Alapítvány játékos formában szeretné a nyári szünet ideje alatt is az olvasás szeretetét ébren tartani.

Végre itt a nyár! Végre sok idő jut gondtalan játékra és a jobbnál jobb könyvekre! Felhívásunk célja, hogy nyáron is olvassunk a kicsiknek, hiszen egy jó összebújós esti mesénél nincs is jobb lezárása egy napnak!

JÁTÉKRA FEL

Mindenki izgatottan várta már a nyári szünetet. Olvass, rajzolj, és nyerj játékunkkal most még izgalmasabbá teheted a nyarat.

Amit kérünk:

* a gyerkőc készítsen egy A4-es rajzot, arról hogyan képzeli el az egyik kedves nyári élményét Makaramukival. A rajzon szerepelhet kedvenc helye, játéka, állata vagy bármi ami neki a nyarat és a boldogságot jelenti. Alkotás közben használhat, ceruzát, tollat, filcet, zsírkrétát, festéket, bármit amivel egy A4-es lapon alkotni szeretne.

* és hívd meg a játékra 2 barátodat, taggeld be őket itt a posztnál.

A játékban való résztvétel feltétele, hogy a poszt alatt feltöltsetek egy Makaramuki rajzot.

Közülük kerülnek ki a nyertesek.

A játék 2021. július 21. szerda 23:59-ig tart. Eredményhirdetés a Facebook oldalon lesz 2021. július 22-én csütörtökön délután

!!! Gyere el a találkozóra is 2021. július 27-én 15:00 órakor, hiszen személyesen is találkozhatsz Makaramuki kalandjaival.

Az esemény ideje alatt vendégül látjuk a játékban résztvevőket a Ficsak Családi Központ árnyas udvarán. A játékban résztvevőknek a találkozón a szerzőszemélyesen olvas fel a könyvekből és az esemény ideje alatt lehetőség lesz könyv vásárlásra és dedikálásra.

A játékszabályzatot itt találjátok: https://drive.google.com/file/d/11BALi6ofvMwKIa9btyXcUWZPhybXvOr9/view?usp=sharing