Továbbra is keressük Újbuda új lakosait, hogy köszönthessük és megajándékozhassuk őket! 

Nagyszabású akcióval készül a FICSAK 11 Alapítvány az Újbudára 2022. január 1-ét követően költöző lakosok üdvözlésére. 

2023-ban is folytatjuk kampányunkat, melyben a FICSAK11 Alapítvány köszönti  az újbudai új lakosokat, hiszen nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több ember választja lakhelyéül kerületünket. Bízunk benne, hogy minden új beköltöző megtalálja itt, amire vágyik és annyira fogja szeretni, mint mindenki, aki itt él, dolgozik, tanul. Hisszük, hogy a 11. Kerület, Újbuda az élet minden területén egyedülálló lehetőségeket kínál. 

Ha magadra ismertél, tehát nemrég költöztél Újbudára, akkor ne habozz, hanem kérd azonnal az ajándékodat! Internetes oldalunkon történő regisztrációt követően egy munkanapon belül garantáltan átveheted a FICSAK11 Alapítvány által biztosított 10.000 Forint értékű Új beköltözők egyedi ajándékcsomagot, és még részt vehetsz egy sorsolásban is, ahol megnyerheted az 5 x 20.000 forintos lakberendezési utalvány egyikét, vagy a fődíjat, a 100.000 forintos lakberendezési utalványt!

Ha neked ez most nem aktuális, de ismersz olyat, aki nemrégiben vált 11. kerületi lakossá – van olyan ismerősöd, rokonod, kollégád – mindenképp értesítsd erről a szuper és egyedülálló lehetőségről és hálás lesz neked érte.

Játék vége:  2023. november 30. 

Sorsolás: 2023. december 1. 

Regisztráció és bővebb információ: https://ficsak11.hu/uj-vagyok-ujbudan/

 

NÉZD MI MINDEN LESZ A CSOMAGODBAN!

Az ajándék csomag átvételének és az ezzel automatikusan járó nyereményjáték sorsoláson való részvétel feltétele, hogy 2022. január 1-ét követően válj 11. kerületi lakossá.

Mivel az új beköltöző családokat szeretnénk köszönteni, így háztartásonként egy fő regisztrálhat.

Az ajándékcsomag személyesen átvehető munkanapokon a 1118 Budapest, Regős utca 13. szám alatti földszinti irodában 8:30 és 16:00 óra között. 

Új vagyok Újbudán, REGISZTRÁLOK!

Budapest közkedvelt kerületének lakosaként tudjuk, hogy kiemelkedő színvonalú felsőoktatási intézményeinkben tanulók felveszik a versenyt Európa bármely egyetemének hallgatóival, számos multinacionális, közép- és kisvállalkozásnak köszönhetően Magyarországon itt a legalacsonyabb a munkanélküliek száma, melynek társadalmi és gazdasági hatásait nap mint nap tapasztaljuk, érezzük. Mindemellett számos sportolási, szórakozási, kulturális programban is bővelkedünk, melyek közül többet, mi- a FICSAK 11 Alapítvány- szervezünk, és melyek látogatása minden korosztály számára kikapcsolódást nyújt.